ZV Weert promoveert naar Topklasse na overwinning in nacompetitie

Algemeen Altweerterheide Dorpen Kampioenen Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Het zaalvoetbalteam ZV Weert vierde afgelopen maandag een mooie promotie naar de Topklasse, het derde niveau van het zaalvoetbal in Nederland. Na twee overwinningen in de nacompetitie tegen FC Coronaas uit Venray en FC De Heiputters uit Heel, kon het team vol vreugde de felbegeerde promotie vieren.

Met een overtuigende 5-3 overwinning op FC Coronaas en een indrukwekkende 6-2 zege op FC De Heiputters liet ZV Weert zien dat ze klaar zijn voor de Topklasse. Deze promotie betekent tevens de tweede opeenvolgende promotie voor het team. Vorig jaar veroverden ze de titel in de Eerste klasse, waardoor ze direct promoveerden naar de Hoofdklasse. In dit seizoen wist ZV Weert een verdienstelijke vierde plaats te behalen, wat recht gaf op deelname aan de nacompetitie.

Deze spannende wedstrijd was ook de laatste keer dat aanvoerder Joumani Chmourek het team als speler vertegenwoordigde. Chmourek heeft besloten om volgend seizoen de rol van trainer op zich te nemen. Zijn bijdrage als aanvoerder was van grote waarde voor ZV Weert. Ze kijken ernaar uit om te profiteren van zijn expertise en leiderschap vanaf de zijlijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie