Annamolen Keent nu ook op woensdagmiddag open

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Deze zomermaanden breidt de Annamolen, de molen van NATUURlijk Keent, de openstelling uit met de woensdagmiddag. Dit naast de reguliere openstelling op zaterdag vanaf 10.30 uur. Twee molengidsen hebben zich bereid verklaard een wekelijkse extra openstelling op woensdagmiddag vanaf 13.30 uur voor hun rekening te nemen. Bovendien zal er ook regelmatig een molenaar aanwezig zijn op woensdagmiddag. Staat er voldoende wind, dan kan de molen op deze dagen draaien.

Extra openstelling

De extra openstelling op woensdagmiddag vindt plaats van 13.30 tot 16.30 uur en zal voorlopig duren tot eind september. Daarna bekijken de vrijwilligers van de Annamolen of er voldoende animo is om de woensdagmiddag structureel in het programma op te nemen. Voor mensen uit Weert en voor iedereen die deze zomerperiode in Weert of de regio enkele vakantiedagen doorbrengt, biedt de woensdagopenstelling een extra mogelijkheid om de Annamolen te gaan bezichtigen. 

Voor wie?

De molenwoensdagmiddagen richten zich speciaal op jeugdige bezoekers, maar iedereen die zich jong voelt is welkom. Iedere tweede woensdagmiddag van de maand is het Junior Molenmiddag op de Annamolen. Maar ook op de andere woensdagen kunnen jongere én wat oudere bezoekers de Annamolen aan de Keenterstraat nu dus op een leuke manier komen verkennen. Zo liggen er twee speurtochten door de molen te wachten en kunnen kinderen ook zelf graan malen met de kweern. Groepen tot vijf personen hoeven voor hun molenbezoek niet te reserveren.

Praktische informatie

De Annamolen Keent ligt op de Keenterstraat 1a en is geopend:

  • Op woensdag van 13.30 tot 16.30 uur
  • Op zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur
  • Voor grotere groepen na tijdige reservatie via de website.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie