Auto botst tegen boom in Meijel

Meijel – Op dinsdag omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ernstig verkeersongeval op de Nederweerterdijk in Meijel.

Een bedrijfswagen, met daarachter een graafmachine op een oplegger, draaide vanaf de Nederweerterdijk de Peelweg op. Een naderende auto, afkomstig uit de richting van Meijel, probeerde uit te wijken, maar de bestuurder verloor de controle over het voertuig.

De auto kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand, met aanzienlijke schade als gevolg. De brandweer arriveerde ter plaatse om het voertuig veilig te stellen. De gewonde bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling. De bestuurder van het bedrijfsvoertuig bleef ongedeerd. Zijn voertuig was ook niet geraakt door de auto.

Bekijk een video: https://youtu.be/Aj1k_0vPsts