Auto op zijkant na botsing op snelweg A2 bij Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Budel – Op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven heeft woensdag rond 6:30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van Budel had in noordelijke rijrichting een ongeval plaatsgevonden waarbij tenminste drie auto’s bij betrokken waren. Een van de auto’s belandde op z’n zijkant naast de middengeleider. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

De drie betrokken auto’s raakten beschadigd en er werd een berger opgeroepen om de voertuigen af te slepen. De linker rijstrook werd afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een file tot aan Nederweert met een extra reistijd van ruim een uur als gevolg. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Bekijk een video: https://youtu.be/G1inpWy3QTk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie