Bestuurder scootmobiel gewond na aanrijding op rotonde

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 10:25 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de rotonde Onzelievevrouwenstraat/Maaseikerweg.

Bij de oversteek van de rotonde waren een auto en scootmobiel tegen elkaar gebotst. De bestuurder van de scootmobiel raakte gewond. Hij had o.a. een hoofdwond opgelopen. Even leek de situatie zo ernstig dat ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze inzet bleek uiteindelijk niet noodzakelijk te zijn.

De man was bij kennis en is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster van de auto was ongedeerd, maar hevig geschrokken. Ze werd opgevangen door behulpzame omstanders.

De rotonde is tijdelijk afgesloten. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Ben je getuige geweest van het ongeval en heb je de politie nog niet gesproken? Meld je dan via telefoonnummer 0900-8844.