Fietsster gewond na botsing op fietspad Eindhovenseweg

Op dinsdag rond 7:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Eindhovenseweg in Weert. Op het fietspad richting de fietstunnel van de turborotonde vond een botsing plaats tussen twee fietsers.

Een fietsster kwam ten val en raakte gewond. De andere betrokken fietser kwam met de schrik vrij. Ambulancepersoneel snelde ter plaatse en verleende medische bijstand aan de gewonde fietsster. Na een medische controle werd besloten haar naar het ziekenhuis te vervoeren voor verdere behandeling.

Terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer in de ambulance, voerde de politie een gesprek met de geschrokken jongeman. Ondertussen nam de politie ook de verantwoordelijkheid voor de fiets van de gewonde vrouw en zorgde ervoor dat deze op een veilige locatie gestald werd.