Gezellige Braderie Fatima in beeld

Op zondag vond de jaarlijkse Braderie Fatima plaats, een evenement dat altijd veel bezoekers trekt en dit jaar was geen uitzondering. De straten waren gevuld met een vrolijke sfeer terwijl mensen genoten van de vele aangeboden producten en activiteiten, mede dankzij de aanwezigheid van Foodstock in het Fatimapark.

De braderie bood een breed scala aan artikelen, variërend van speelgoed tot kleding, fruit en gezondheidsproducten. De ondernemers waren aanwezig om hun beste waar te presenteren, terwijl wijkbewoners hun tweedehands producten te koop aanboden. Dit zorgde voor een gevarieerd en kleurrijk aanbod, waarbij bezoekers naar hartenlust konden winkelen en koopjes konden scoren.

Naast het koopjes jagen was er ook ruimte voor ontspanning en samenzijn. Café Oryent zijn deuren en bood een gezellige plek waar buurbewoners bij elkaar kwamen om onder het genot van een drankje bij te praten.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel