Marina uit Weert zet zich creatief in voor kankeronderzoek

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Marina van den Bercken uit Weert komt met mooie initiatieven om extra geld in te zamelen voor het KWF ten behoeve van kankeronderzoek.

Samen met haar goede vriendin Mirthe Cox is Marina vanuit Voerendaal naar de voet van de Alpe D’Huez gefietst. Daar gingen zij naartoe voor het jaarlijks terugkerende evenement Alpe D’HuZes. Op 17 mei 2023 vertrokken zij voor een tocht van 950 km verspreid over 10 dagen. Na een week rust hebben zij tijdens Alpe D’HuZes maar liefst drie keer de Alpe D’Huez beklommen. Hiermee hebben zij niet alleen een topprestatie geleverd, maar ook een mooi bedrag ingezameld. En dat is nog niet alles!

Om nog meer geld in te zamelen voor kankeronderzoek heeft Marina de samenwerking opgezocht met Gijs Wullems. Op maandag 28 augustus 2023 voeren Gijs en Marina hun zelfgeproduceerde theatervoorstelling ‘Wachten op Marie’ op in Theater de Huiskamer in Weert. Ook de opbrengst van deze voorstelling komt ten goede van het KWF. Het is een comedy-/cabaretvoorstelling, waarmee je dus een leuke avond uit hebt en tegelijkertijd een goed doel steunt. Er zijn nog enkele kaarten te koop via www.theaterdehuiskamer.nl of https://eventix.shop/qdrwqvnw.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie