Gezellig muziekfeest voor senioren in Buurthuis Moesel

Plaats een reactie
Foto via Depositphotos (pressmaster)

Op zaterdag 15 juli staat er een gezellige middag gepland voor muziekliefhebbers, georganiseerd door Activiteitenbureau De Nieuwe Senior. Tijdens deze bijzondere gelegenheid kunnen bezoekers genieten van livemuziek met hits uit de oude doos, dansklassiekers, levensliederen en liedjes van Limburgse en Weertse bodem.

Swingend spektakel

De talentvolle zangeres Wendy van Dooren en haar band zullen het publiek meenemen op een muzikale reis. Ze hopen dat de bezoekers niet kunnen blijven stilstaan en met de voetjes van de vloer zullen gaan. De middag belooft een swingend spektakel te worden waarin iedereen zijn favoriete muziekgenres kan vinden.

Muziekbingo

Naast de muzikale optredens krijgen de deelnemers ook de kans om leuke prijsjes te winnen met de interactieve muziekbingo. Verwacht geen gewone bingomiddag, maar een levendige activiteit waarbij de voorkeur van de bezoekers voor bepaalde liedjes kan leiden tot een volle bingokaart.

Praktische informatie

De middag begint om 13.30 uur en zal naar verwachting eindigen om 17.00 uur. 
Het evenement is inclusief een entreeticket en één consumptie per persoon. Bij aankomst worden de bezoekers ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Bovendien worden de tickets persoonlijk bij de senioren thuis afgeleverd.

De totaalprijs voor dit arrangement bedraagt € 15,- per persoon. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om tijdig (en uiterlijk donderdag 13 juli) te reserveren. Dit kan door contact op te nemen met Giel Thijssen van Activiteitenbureau De Nieuwe Senior via telefoonnummer 06-13406144.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie