Twee geparkeerde auto’s beschadigd na brand

In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer en politie omstreeks 1:30 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Wilhelminastraat in Weert.

Op een parkeerplaats in een zijstraat, in de richting van de Sint Isidoruspassage, stond een personenauto in brand. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al in lichterlaaie. De auto stond geparkeerd tussen een bestelbus en andere personenauto.

De brandweer heeft snel ingegrepen en het vuur onder controle gekregen, waardoor de brand niet oversloeg naar de bestelbus. De auto die naast de brandende wagen stond geparkeerd, liep lichte schade op door de brand. Niemand raakte gewond bij het incident.

De politie heeft een verslag opgesteld over het voorval. Op dit moment is de oorzaak van de brand nog niet bekend. Brandstichting wordt echter niet uitgesloten. Als je iets verdachts hebt opgemerkt in de omgeving, wordt verzocht om dit te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Bekijk een video: https://youtu.be/GPozu7ZZrNU