Winactie: Spannende verjaardag van Stringpoint

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – Van 16 tot en met 18 juni aanstaande worden de deuren van de Stringpoint Boutique in Weert wagenwijd opengezet. Reden voor dit open huis zijn de tweede verjaardag van de boetiek aan de Stationsstraat én de twintigste verjaardag van de online shop. Klanten profiteren tijdens deze dagen van unieke acties en ontvangen bij hun bezoek aan de winkel een goedgevulde goodiebag.

Stringpoint

Stringpoint is een sterke speler op de markt van luxueuze en opwindende erotische producten. De online shop werd reeds twintig jaar geleden opgezet en sinds twee jaar is iedereen ook welkom in de winkel aan de Stationsstraat in Weert, waar in de zomervakantie zelfs een tweede filiaal geopend zal worden. Stringpoint biedt zowel on- als offline een ruim aanbod van onder andere speeltjes, kleding en gadgets voor hem en voor haar.

Open huis

Om de tweede én twintigste verjaardag van het bedrijf te vieren organiseert Stringpoint van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni een open huis. Op vrijdag is de winkel aan de Stationsstraat 6 in Weert geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op zaterdag is iedereen welkom tussen 10.00 uur en 17.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een kopje koffie of ander drankje zal niet ontbreken en bezoekers ontvangen zolang de voorraad strekt gratis een goodiebag gevuld met allerlei leuke hebbedingetjes.

Acties

Wie gedurende de komende dagen een aankoop doet bij Stringpoint kan bovendien gebruikmaken van de ‘hoe heter, hoe beter weken’. Tijdens deze weken bepaalt de dagtemperatuur het kortingspercentage op je aankoop in de Stringpoint Boutique Weert.

Kijk voor het huidige aanbod en voor meer informatie over Stringpoint op www.stringpoint.website.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen.

Deze verjaardag is extra spannend gemaakt met een prijsvraag. WdG mocht in samenwerking met Stringpoint zes cadeaubonnen ter waarde van 25 euro verloten. Leuk voor jezelf of voor iemand anders. Ook leuk voor verjaardagen ?.


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 21 juni 2023 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Stringpoint in Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie