Auto met ballonnen botst tegen boom; drietal op de vlucht

5 reacties

Op vrijdag rond 12:30 uur vond er op de Maaslandlaan een opmerkelijk eenzijdig verkeersongeval plaats, waarbij de betrokkenen na de botsing op de vlucht sloegen. In de auto werden ballonnen en vluchtige stoffen aangetroffen.

Een auto reed over een grasveld en botste vervolgens hard tegen een boom. In plaats van ter plaatse te blijven, stapten drie personen uit de auto en sloegen ze op de vlucht. Kort daarna keerde iemand terug en probeerde de auto te starten. Uiteindelijk liet men de auto achter en kort daarna arriveerde de politie.

De politie zette de omgeving van het ongeval af om nader onderzoek te kunnen verrichten. Bij het onderzoeken van de auto ontdekten de agenten ballonnen op de stoelen, wat mogelijk duidt op het gebruik van lachgas. Verdere ontdekkingen werden gedaan toen de agenten de kofferbak doorzochten; daar vonden ze nog meer ballonnen en twee gasflessen met lachgas.

Tijdens het onderzoek werd een woning in een straat verderop bezocht door de politie. Uit vrees dat verdachten opnieuw op de vlucht zouden slaan, hielden agenten toezicht vanaf het dak van een schuurtje. Er werden gesprekken gevoerd, maar er werden geen arrestaties verricht. De politie zette haar onderzoek voort om de betrokkenen en de omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

De auto, die betrokken was bij het eenzijdige ongeval werd afgesleept door een berger.

Bekijk een video: https://youtu.be/5vNX9JNbs48

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties