Bomvol programma voor jong en oud op Schoot Kermis

Algemeen Cranendonck Uitgaan Plaats een reactie 1 min. leestijd

Budel-Schoot – Dit weekend is het zover: dan verandert het Vogelsplein in Budel-Schoot weer in het Kermisplein, waar het ieder jaar groter en gezelliger wordt.

De kermis opent zaterdagavond om 19.00 uur met de inmiddels beroemde ballonnendrop. Honderden gratis kermismunten zullen naar beneden regenen! Vervolgens barst op het grote podium het openingsfeest los met DJ Siem en Band With Benefits. 

De zondag is voor de feestvierders een drukke dag. Zij beginnen met het traditionele kermistoepen in Café De Sport, om vervolgens om 14.00 uur op het feestplein te staan voor de tweede editie van Schoots Megapark. ’s Avonds betreedt een van ’s lands grootste rappers van dit moment het podium: SJAAK!

Maandagavond is traditioneel de avond van de Vrienden van Carlo Live en dinsdagmiddag is het dubbel feest voor de kinderen van de basisscholen. Zij krijgen dan een gratis ritje én een kermiscadeautje. Later kunnen de feestvierders los met DJ Sylvie Thijs en coverband STEAM SISTER. 

Wees welkom dit weekend op Schoot Kermis, want het dorpsfeest leeft als nooit tevoren! Ga voor meer informatie naar www.schootkermis.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie