Frits en May Soentjens – Verhees 60 jaar getrouwd

Algemeen Human interest Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Donderdag 20 juli 2023 was de dag waarop Frits en May Soentjens – Verhees 60 jaar getrouwd waren. Dit diamanten jubileum werd zaterdag 22 juli samen met kinderen, kleinkinderen, vrienden en bekenden gevierd bij “Antje van de Statie”.

Frits is geboren en getogen in Leveroy. May is in hart en nieren van Budel-Schoot. De plek waar ze samen vele jaren hebben gewoond in de Poelderstraat en waar de kinderen Fred en Monique zijn opgegroeid. Hun vier kleinkinderen hebben vele uren kunnen rennen, schommelen en ravotten in de grote tuin. De tuin lag er altijd als een plaatje bij door de vele uren die May daar in bezig was. In het seizoen 1985 – 1986 gingen Frits en May de inwoners van Budel-Schoot tijdens de carnaval voor als Prins Frits I en prinses May.

Toen ze ouder werden en het onderhoud van de woning en de tuin teveel van hen ging vergen zijn ze verhuisd naar Weert. Ze wonen in een mooi appartement in woongebouw “De Bongerd” aan de Wilhelminastraat. In en rondom “De Bongerd is Frits inmiddels een graag geziene gast. Hij zorgt voor het groen van de binnentuin van ”De Bongerd” en ook zorgt hij er voor dat de directe omgeving van het gebouw schoon en opgeruimd blijft.

We wensen Frits en May nog vele gelukkige en gezonde jaren samen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie