Nieuwe Helden 0495 presenteert nieuwe voorstelling ‘Weet ik nog niet’

Algemeen Weert Plaats een reactie 3 min. leestijd

Chaos: de een gaat er goed op, de ander wordt er niet goed van. Toch merk je na verloop van tijd dat het hebben van geen overzicht erg verwarrend werkt. Dus, misschien toch eventjes tijd voor wat orde? ‘Weet ik nog niet’ is de allernieuwste voorstelling van Nieuwe Helden 0495, die op 10 juli om 19.30 uur in de Bosuil in Weert te zien is.

Uniek karakter

Na weken van repeteren is het deze maand zover: de talenten van Nieuwe Helden 0495 presenteren hun nieuwste show. Ook dit jaar staan ze op het podium van Poppodium de Bosuil. De jongeren zetten een voorstelling neer met een uniek karakter. Zijzelf bepalen namelijk alle aspecten van de voorstelling. Van de choreografie tot het decor en van de muziek tot de verhaallijn. Op het podium vertellen ze straks echt hún verhaal. De talenten maakte de voorstelling onder begeleiding van professionals als Kimlee Wong, Laurent Beemer, Senna Janssen, Job van Bijnen, Sjors van de Berg, Kimberley Peters en Lbolle. Met passie en enthousiasme hebben zij ook deze editie weer een prachtige show neergezet.

Nieuwe Helden Next Level

De voorstelling is ontstaan vanuit Nieuwe Helden Next Level: een unieke samenwerking tussen het culturele netwerk, het onderwijs en jongerenwerkers. Deze samenwerking zorgt voor een bijzondere omgeving waarin jongeren tussen de 12 en 23 jaar op een positieve manier gestimuleerd worden om vanuit hun eigen leefwereld een voorstelling te maken en zo hun talenten te ontwikkelen. In Weert, maar ook in Heerlen, Venlo en natuurlijk – waar het allemaal begon – in Roermond.

De hiphop community focust zich op zang, dans, rap, hip hop, breakdance, beats, spoken word, theater, pr, decor en fotografie. In een tiental weken maken de talenten samen met professionals een voorstelling waarin deze facetten bij elkaar komen. En dat allemaal met een bijzonder uitgangspunt: dat van de jongeren zelf. Naast de shows in de vier steden organiseert Nieuwe Helden Next Level ook summer talent camps met masterclasses en verschillende ver- volgproducties om door te groeien.

Kaarten kopen aan de deur is niet mogelijk, dus bestel je gratis tickets via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/nieuwe-helden-0495-weet-ik-nog-niet-tickets-647145649057.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie