Stichting Cuba Adelante organiseert muziekmiddag

Algemeen Nederweert 1 reactie 2 min. leestijd

Nederweert-Eind – Update 21:26u – Na een geslaagde herstart in 2022 organiseert Stichting Cuba Adelante op 13 augustus 2023 wederom een gezellige muziekmiddag.

Programma

Ook dit jaar mag de stichting rekenen op de spontane medewerking van Kees Plat, Sonja Onderstal, Eric Baghuis en onder voorbehoud Franky Stardust. Zij zullen een gevarieerde muzikale middag verzorgen met veel nummers van o.a. The Cats, BZN, zestiger en zeventiger jaren muziek, Elvis, Jack Jersey, Jerry Lee Lewis. Ook zal er aan gezellige feestmuziek niets ontbreken.

Vorig jaar mocht de stichting mevrouw Anet Pino Rivero, de Cubaanse ambassadrice, met haar familie ontvangen, alsmede haar secretaresse Isaura Cabañas Vera met haar familie. Ook burgemeester Birgit op de Laak en wethouder Carla Dieteren waren aanwezig om kennis te maken met het Cubaanse bezoek en informatie over de stichting te ontvangen. Voor de stichting was dit een mooie erkenning van hun activiteiten voor Cuba. Mieke en Gerard konden dit zeer waarderen.

Praktische informatie

De locatie blijft hetzelfde als de voorgaande jaren: Sint Gerardusstraat 30a in Nederweert-Eind. Aanvang is 14.00 en de entree gaat open om 13.30 uur. Als vergoeding voor de onkosten wordt een bijdrage van € 5,00 per persoon gevraagd, inclusief één consumptie. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd tegen Cubaanse prijzen.

Kaarten zijn verkrijgbaar door je aan te melden via het contactformulier op de website www.stichtingcubaadelante.nl en het bedrag over te maken op rekeningnummer NL58 TRIO 0320 3386 81.

Update: Vanwege de slechte weersomstandigheden is het evenement verplaatst van 6 naar naar 13 augustus 2023. De locatie blijft hetzelfde.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie