Verdachte aangehouden voor poging inbraak apotheek Boshoven

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen nacht heeft er een poging tot inbraak plaatsgevonden bij de apotheek Boshoven, gelegen aan de Boshoverweg. Agenten waren snel ter plaatse en werd er direct een onderzoek gestart naar de dader(s).

Bij aankomst van de politie werd al snel duidelijk dat het glaswerk van de toegangsdeur van de apotheek ernstig was beschadigd. Na grondig onderzoek kwam naar voren dat het hier daadwerkelijk om een poging tot inbraak ging. Het is de dader niet gelukt om binnen te komen en dus is er niets buitgemaakt.

Hoewel er enkel materiële schade is ontstaan, heeft de politie de zaak zeer serieus genomen. Nog voor de middag werd een 45-jarige man uit Weert buiten heterdaad aangehouden in verband met de poging tot inbraak bij de apotheek in Boshoven. De politie heeft de verdachte overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor en onderzoek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie