Auto en wielrenner botsen op Hoogstraat in Ell

Ell – Op maandag omstreeks 14:35 uur zijn hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval dat plaatsvond op de Hoogstraat in Ell.

Het incident vond plaats ter hoogte van de T-splitsing met de Koelstraat, waar een auto en een wielrenner met elkaar in aanraking kwamen. Volgens getuigen reed de auto vanuit de Koelstraat de Hoogstraat op en leek de bestuurder de naderende wielrenner op het fietspad over het hoofd te hebben gezien. Het zicht van de automobilist werd mogelijk belemmerd door de hoogstaande mais langs de weg.

Direct na het ongeval werd er een ambulance ter plaatse gestuurd om de wielrenner medisch te onderzoeken. Gelukkig bleken de verwondingen van de wielrenner mee te vallen en hoefde hij niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Ook de politie was snel ter plekke en ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval.