Brandje in achtertuin van woning Johan Willem Frisolaan

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondagmiddag werden de hulpdiensten rond 16:40 uur gealarmeerd vanwege een buitenbrand op de Johan Willem Frisolaan. De brand werd ontdekt door een alerte voorbijganger.

Het incident vond plaats in de achtertuin van een woning, waar rookontwikkeling was ontstaan als gevolg van een klein brandje bij het zitgedeelte. Gelukkig was het vuur al uit zichzelf gedoofd voordat de hulpdiensten arriveerden. De brandweer verrichtte een inspectie om er zeker van te zijn dat er smeulende resten aanwezig waren.

Hoewel het vuur snel onder controle was, had het zitgedeelte van de woning wel brandschade opgelopen. De politie zal in samenwerking met de bewoner bespreken of verdere ondersteuning van Stichting Salvage nodig is. Stichting Salvage biedt nazorg en ondersteuning aan getroffenen na brandincidenten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie