Drie metaalbedrijven bundelen hun krachten

Metaalcenter Driessen (MCD), Brinkman Special Products (BSP), en Abrahams Metaalbewerking (AMB) zijn verheugd om aan te kondigen dat ze vanaf 24 augustus 2023 gezamenlijk verder zullen gaan onder één overkoepelende organisatie: Metaalcenter Driessen Groep B.V. Deze fusie bundelt de capaciteit en expertise van de drie bedrijven en biedt hun klanten een breder scala aan diensten.

Stefan van Strien, een van de bestuurders, deelt zijn enthousiasme over deze ontwikkeling: “Deze acquisitie vertegenwoordigt meer dan alleen de samenvoeging van drie bedrijven. Het weerspiegelt een gedeelde visie, aanvullende vaardigheden en de gezamenlijke ambitie om onze klanten in de metaalsector het allerbeste te bieden. Door onze krachten te bundelen, zetten we een grote stap richting een toekomst vol innovatie en groei.”

Over de bedrijven

  • Metaalcenter Driessen (MCD) in Weert (circa 20 medewerkers) is gespecialiseerd in plaatwerk en buislaser gesneden producten, zowel in enkelstuks als kleine series.
  • Brinkman Special Products (BSP) in Apeldoorn (circa 10 medewerkers) voert vergelijkbare bewerkingen uit op plaatmateriaal, maar richt zich op een ander marktsegment (Retail) en heeft enkele eigen producten met een aanzienlijke afname.
  • Abrahams Metaalbewerking (AMB) in Weert (circa 15 medewerkers) bevindt zich op korte afstand van MCD en is volledig gespecialiseerd in draai- en freesactiviteiten (CNC-machinepark, verspaning).

Het doel is om klanten een uitgebreid pakket aan te bieden, variërend van enkelstuks tot grotere productieseries en van laser gesneden plaatwerk tot CNC-gefreesde onderdelen. MCD, BSP en AMB zullen blijven opereren vanuit hun vertrouwde productielocaties.