Open dag bij Medicura in Nederweert

Algemeen Nederweert Spotlight Uitgelicht Reageer 3 min. leestijd

Nederweert – Medicura, een leverancier van medische hulpmiddelen, nodigt je met plezier uit voor haar open dag. Deze vindt plaats op zaterdag 2 september 2023 van 10.00 tot 16.00 uur in het gloednieuwe hoofdkantoor van Medicura Zakelijk, aan de Platinastraat 15 in Nederweert.

Maak kennis met Medicura

Tijdens de open dag krijg je de unieke kans om kennis te maken met het uitgebreide assortiment van medische hulpmiddelen dat Medicura aanbiedt. Laat je meenemen in de wereld van hulpmiddelen door je rond te laten leiden in het magazijn, de wasstraat, de showroom en het kantoor. Terwijl je het pand verkent, heb je de gelegenheid om te genieten van verschillende activiteiten voor jong en oud. Ben je zelf zorgbehoevend? Ken je iemand in je directe omgeving die medische hulpmiddelen nodig heeft? Of ben je gewoonweg geïnteresseerd in de zorgsector? Deze dag biedt je dé gelegenheid om te ontdekken wat Medicura te bieden heeft.

‘We zijn verheugd om onze nieuwe deuren te openen voor iedereen uit de omgeving’, aldus Björn Dijkstra, directeur van Medicura Zakelijk. ‘Het is een uitgelezen kans om je met trots te informeren over onze dienstverlening en je een kijkje te geven in ons volledig nieuwe en duurzame pand.’

Iedereen is welkom

De open dag van Medicura belooft een informatieve en gezellige dag te worden. Noteer zaterdag 2 september 2023 alvast in je agenda en kom tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen op de Platinastraat 15 in Nederweert. Aanmelden voor de open dag is niet nodig; iedereen is van harte welkom.

Over Medicura 

Met haar medische hulpmiddelen zorgt Medicura ervoor dat je met zo min mogelijk hinder je leven kunt leiden zoals jij dat wenst. Deze hulpmiddelen kun je gratis lenen, tijdelijk huren of kopen. Voor zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties zijn medische hulpmiddelen ook onmisbaar. Medicura levert, beheert, onderhoudt en keurt hulpmiddelen voor deze zorgorganisaties. Zo wordt veilige zorg aangeboden, de fysieke belasting van zorgmedewerkers verlicht en een gezonde werkomgeving gecreëerd. Door onafhankelijk en persoonlijk advies over de beste hulpmiddelen is het mogelijk om kwalitatieve zorg te bieden.

Ga voor meer informatie naar www.medicurazakelijk.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie