Start theaterseizoen Theater De Borgh Budel

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd
Rum for Breakfast (by Daan Emmen)

Budel – Theater De Borgh in Budel trapt seizoen 23-24 af op zaterdag 2 september met de regionale band battle: Hutspop. Vier regionale bands nemen de uitdaging aan om tijdens hun set twee bijzondere covers te spelen, geheel aangepast naar hun eigen genre. Line up: Rum for Breakfast (Budel), The Kevins (Budel), Bench Vice (Budel) en Stictch and the Ragdolls (Eindhoven). Aanvang 20:30 uur.

Een week later op zondagmiddag 10 september is de 1e ‘One Man Show’ van een van de meest markante Cranendonckers: Teun Ras. In ‘Hoeist?’ zal deze rasverteller zijn publiek boeien met herkenbare anekdotes over vrugger en observaties m.b.t. het Buuls Dialect. Ook de Budelse Band: “One  Moment, Please” doe mee aan ’t programma. Aanvang 14:30 uur.

Op zaterdag 16 september start het seizoen voor het jubilerende theatercafé Lexke. Zij presenteren deze avond: Boban Braspenning. In 2021 won hij de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien is hij als kunstenaar uit de kast gekomen, en toert hij inmiddels door de theaters met zijn eerste avondvullende voorstelling over woningnood: boompje, beestje. Boban Braspenning is een talentvolle nieuwkomer. Hij brengt het soort oer-cabaret dan veel jonge cabaretiers te ouderwets en te voorspelbaar vinden. Aanvang 20:30 uur.

Het vierde weekend van september staat in het teken van dansschool T-Force. Zij presenteren hun jaarlijkse Dinershows onder de titel: The Power Of Magic. Tijdens een wervelende show zal je worden vermaakt met live zang, dans, acrobatiek, en magische en verrassende optredens. Dit alles onder het genot van een fantastisch diner. Er zijn shows op 22, 23 en 24 September.

Meer informatie en tickets: www.theaterdeborgh.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie