Taalbingo in Taalcafé Weert

Foto ter illustratie

Update – Het Taalcafé van Bibliocenter in Weert organiseert op  dinsdag 12 september een Taalbingo als onderdeel van de week van Lezen & Schrijven. Deze activiteit is voor iedereen die zijn of haar beheersing van de Nederlandse taal wil verbeteren en ervaring wil opdoen met het spreken ervan.

De enthousiaste vrijwilligers van het Taalcafé hebben cadeautjes verzameld en een bingospel samengesteld. Daarnaast staat er koffie, thee en iets lekkers klaar om de avond nog aangenamer te maken.

De Taalbingo vindt plaats van 18.30 tot 19.45 uur bij Bibliocenter Weert, gelegen aan de Wilhelminasingel 250. Iedereen is van harte welkom, ongeacht of ze anderstalig zijn of in Nederland zijn geboren en opgegroeid. Het Taalcafé biedt een ideale gelegenheid om de Nederlandse taal te oefenen. Deelnemers hebben de mogelijkheid om met elkaar te praten over alledaagse onderwerpen, zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Ook worden er woordspelletjes gespeeld en worden actuele thema’s besproken.

De toegang tot de taalbingo is gratis en aanmelden is niet nodig. Het Taalcafé heet iedereen van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige avond vol plezier en taalvaardigheid.

Update: Maandag moet dinsdag zijn.