Vrouwen Fortuna Sittard tegen FC Köln bij Eindse Boys

Algemeen Nederweert Sport 1 reactie 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (AllaSerebrina)

Nederweert-Eind – Op zaterdag 19 augustus om 13.00 uur speelt het vrouwenteam van Fortuna Sittard tegen Bundesligaclub FC Köln. Een prima test voor Fortuna Sittard net voor de start van de competitie. De wedstrijd zal gespeeld worden op sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind. De entree is gratis.

Fortuna Sittard vrouwen

Tegen deze sterke tegenstander zal blijken of het team van coach Roger Reijners de vorm van vorig seizoen weer te pakken heeft. Na een prima seizoen wil het team weer meedoen om de bovenste plaatsen in de Azerion vrouwen Eredivisie. De groep is grotendeels bij elkaar gebleven en nog aangevuld met enkele nieuwe speelsters. Met aanvoerster en Belgisch topinternational Tessa Wullaert heeft het jonge team een speelster in huis die voorop gaat in de strijd.

FC Köln vrouwen

De FC Köln vrouwen spelen in de Duitse Bundesliga en dan ben je bij voorbaat verzekerd van een sterke tegenstander. Het team van coach Daniël Weber eindigde afgelopen seizoen op de negende plaats en wil proberen komend seizoen wat plaatsen op te schuiven. Dit valt niet mee in de Bundesliga, waar alle grote Duitse verenigingen een sterk vrouwenteam hebben. Een prachtig affiche en dat om de hoek bij Eindse Boys.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
  • Aanvang: 13.00 uur
  • Locatie: Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind
  • Entree: gratis
  • Meer informatie: www.eindseboys.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie