Zomerconcert met orgel en trompet in Franciscus Huis in beeld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Bezoekers van het Franciscus Huis in Weert beleefde vrijdag een avond vol magische muziek en levend erfgoed. Stichting Orgelkring Weert verzorgde een topconcert van koperensemble en orgel in het Franciscus Huis. Dit concert maakte deel uit van de prestigieuze 32e editie van het Limburgse Orgelfestival, georganiseerd door de gerenommeerde Stichting Orgelvrienden Limburg (SOL).

De aanwezigen traden in de wereld van organist Theo Hes en trompettist/arrangeur Jacq Sanders. Deze gepassioneerde musici hadden zich ten doel gesteld om orgel- en trompetspel op een geheel eigentijdse manier te presenteren. De bezoekers waren adembenemend stil en genoten volop.


Een bijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie