Frontale aanrijding op Rijksweg Noord (N266) in Nederweert

Nederweert – Op maandag om 18:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Rijksweg Noord (N266) in Nederweert.

Ter plaatse had een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen een auto met aanhanger en een pick-up truck. De inzittenden slaagden erin om op eigen kracht hun voertuigen te verlaten. Vermoedelijk werd de bestuurster van de pick-up truck verblind door de zon waarna het ongeval ontstond.

Er werd een ambulance uit voorzorg ter plaatse gestuurd om de betrokkenen medisch te onderzoeken. Een persoon werd medisch onderzocht, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval lagen er brokstukken verspreid over de weg. Bij de pick-up truck was een wiel afgebroken. Als gevolg hiervan werd de weg afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de beschadigde voertuigen af te slepen.