Het orgel: Meer dan muziek, een levend erfgoed in het Franciscus Huis

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Stichting Orgelkring Weert nodigt je uit voor een betoverend nazomeravondconcert voor Orgel en Cello in het Franciscus Huis Weert. Bereid je voor op een onvergetelijke avond! Het concert vindt plaats op vrijdag 15 september 2023 om 20.00 uur.

Betreed de wereld van organist Aart Bergwerff en cellist Joachim Eijlander. Deze gepassioneerde musici hebben zich tot doel gesteld om orgel- en cello muziek op een geheel eigentijdse manier te presenteren. Zoals je van ze gewend bent, kun je de prestaties van de organist op een groot scherm volgen.

Franciscus Huis: gratis toegang

Het Franciscus Huis Weert heeft een nobele missie: het voormalige kerkgebouw een waardige herbestemming geven door het te gebruiken voor maatschappelijke, educatieve en culturele activiteiten.

Toegang tot dit unieke evenement is gratis, omdat ze geloven dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een vrijwillige bijdrage wordt echter op prijs gesteld om de prachtige traditie van het orgelspel te ondersteunen en toekomstige evenementen mogelijk te maken. Na afloop van het concert bieden ze je graag een drankje aan namens de Stichting Orgelkring Franciscus Huis Weert en is er gelegenheid tot een meet-and-greet met organist Aart en cellist Joachim.

Reserveer een stoel

Wil je verzekerd zijn van een stoel, stuur dan een berichtje met je naam en het aantal stoelen naar [email protected].

Meer informatie

Blijf regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws door de website www.orgelkring-weert.nl te bezoeken.


Bekijk de flyer: https://iwdg.nl/3LfbHAs (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie