Ontdek ’the furnishing touch’ van Rijvers in Weert

Rijvers, een onderneming die hout snijdt

Rijvers, een toeleverancier voor de interieurbouw, projectinrichting en meubelindustrie, nodigt je van harte uit voor zijn open dag. Deze vindt plaats op zondag 1 oktober 2023 van 11.00 tot 15.30 uur in het bedrijfspand aan de Princenweg 7 in Weert.

Kennen wij elkaar al niet?

Grote kans dat jij Rijvers eerder tegengekomen bent. Toen je aanschoof aan een tafeltje in een restaurant of je beker weggooide in een prullenbak bij de bioscoop. Of misschien wel op het moment dat je jouw koffer bij de incheckbalie van het vliegveld neerzette of je reistas in de kast op je hotelkamer. Tafels, afvalmeubels, balies, kasten; Rijvers maakt het allemaal. Net als werkplekken, bootonderdelen, verkeersborden en rompen van turntoestellen.

Enorme platen gaan een indrukwekkend groot machinepark in en worden vanuit een robotmagazijn gezaagd, gefreesd, verlijmd en (deels) gemonteerd. Gemaakte producten worden vervolgens ingepakt en aan de klant geleverd. 

Tijdens de open dag krijg je de unieke kans om Rijvers met eigen ogen te zien en te beleven. Heb jij je altijd al afgevraagd wat er geproduceerd wordt daar bij dat bedrijf aan de Boshoverbrug, al 70 jaar lang? Wil je de producten zien die vanuit Weert de hele wereld over gaan? Ontdekken hoe er gewerkt wordt vanuit een uitgebreid machinepark? Of ben je gewoonweg geïnteresseerd in de maaksector? Deze dag biedt je dé gelegenheid om te ontdekken wat Rijvers te bieden heeft.

Iedereen is welkom

Rijvers staat in de finale van de Weerterlandprijs 2023. Deze prijs wordt uitgereikt aan een succesvol, onderscheidend en ondernemend bedrijf uit Weert en Nederweert. Deze podiumplek bevestigt dat Rijvers goed aan de weg timmert en dus meer dan een bezoekje waard is tijdens de open dag.

Noteer zondag 1 oktober 2023 in je agenda en kom tussen 11.00 en 15.30 uur een kijkje nemen op de Princenweg 7 in Weert. Aanmelden voor de open dag is niet nodig; iedereen is van harte welkom.

Over Rijvers

Al vanaf 1953 zit passie voor meubel en interieurbouw in het DNA van Rijvers. In het bedrijf wordt plaatmateriaal verwerkt tot halffabricaten en kant-en-klare eindproducten voor de interieurbouw, projectinrichting en meubelindustrie. Ruwe plaatmaterialen worden verwerkt tot hoogwaardige, verfijnde producten. Voor zowel een enkel stuk tot een hele serie levert het bedrijf maatwerk aan zijn klanten. Van een paneel of kast tot een volledig ingerichte winkel of project. De producten van Rijvers gaan de hele wereld over.

Ga voor meer informatie naar www.rijversweert.nl.