Opening nieuwe locatie VVV steunpunt Cranendonck

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Reageer 3 min. leestijd

Budel – Op zaterdag 7 oktober 2023 wordt het nieuwe kantoor van VVV Cranendonck officieel geopend. De nieuwe locatie is in het historische Schepenhuis aan de Markt in Budel. De officiële openingshandeling zal om 15.00 uur verricht worden door de heer M. Lemmen, wethouder van de gemeente Cranendonck.

Activiteiten

Rondom deze opening zijn er op die dag van 13.00 uur tot en met 17.00 uur een aantal activiteiten gepland voor belangstellenden van alle leeftijden. Zo zullen er door de Heemkundekring Baronie van Cranendonck op de eerste etage van het Schepenhuis doorlopend oude filmfragmenten vertoond worden over de gemeente Cranendonck.

Het Smokkelmuseum aan de Markt is tevens geopend, en de kerk OLV Visitatie is open voor bezichtiging en rondleiding. Voor het Schepenhuis zal een toeristische markt plaatsvinden, waar diverse verenigingen en stichtingen zich presenteren en graag met u delen wat ze op toeristisch gebied te bieden hebben. Vanaf de Markt zijn er ook een drietal wandelroutes door het centrum van Budel beschikbaar. Een van de routes is speciaal voor kinderen van het basisonderwijs in Cranendonck opgezet. Het betreft een spannende etalagezoektocht, waarbij mooie prijzen verloot zullen worden onder de deelnemers. De kinderen dienen wel begeleid te worden door een volwassen persoon.

In samenspraak met de horecaondernemers zal er een gezellige sfeer op de markt gecreëerd worden. Een optreden van dweilorkest Hoal Lieed uit Soerendonk zal zeker bijdragen aan de gezellige sfeer.

Dienstenpakket VVV Cranendonck

De vrijwilligers van VVV Cranendonck zullen op die dag trots laten zien wat de nieuwe locatie van de VVV voor het publiek kan betekenen. Veel mensen denken natuurlijk aan de bekende VVV-cadeaukaart of aan een wandel- of fietsroute in de omgeving.

Dat het dienstenpakket veel breder is, willen ze graag laten horen en/of laten zien. VVV Cranendonck heeft de ambitie om het dienstenpakket veel verder uit te breiden. Echter, vele initiatieven blijven wegens een groot tekort aan vrijwilligers op de plank liggen. De hoop is dan ook dat er zich vrijwilligers melden om het team te komen versterken. Naast vrijwilligers die bij toerbeurt het steunpunt/de winkel draaiend houden, is er ook behoefte aan mensen die achter de schermen werkzaamheden verrichten.

Het bestuur en de vrijwilligers van VVV Cranendonck hopen op zaterdag 7 oktober tussen 13.00 uur en 17.00 uur veel bezoekers te mogen verwelkomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie