Succesvolle tour United by Music All Star Band door Hongarije

De United by Music All Star Band is terug na een succesvolle tournee door Hongarije. Het publiek werd aangenaam verrast door de swingende muziek van deze band. De uitnodiging kwam vanuit Tordas, vlakbij Boedapest, ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de zorgorganisatie Tordasi Muhely.

In het grote theater van Szazhalombatta werd een benefietshow gehouden, waarbij een volle zaal met 300 bezoekers werd getrakteerd op een optreden van de 10-koppige band van United by Music. De hoogtepunten van de show waren onder meer een gezamenlijk optreden met Trodasi Szivarvany, wat een prachtige afsluiting vormde van de avond in dit theater.

Daarna volgden nog twee optredens. In Tordas verzorgde de band een concert binnen de zorginstelling ter ere van hun bewoners. Het was een openluchtconcert dat bijna 2 uur duurde, waarbij het publiek de polonaise liep en maar liefst 3 toegiften kreeg. Bovendien bracht de band een bezoek aan het Beethoven Museum, gelegen in een prachtig kasteel en park in Brunszvik, onder de rook van Boedapest.

Tijdens een dorpsfeest in dezelfde omgeving stond United by Music ook op het podium. De vernieuwde All Star Band liet zich van zijn beste kant zien, en het publiek genoot van de entertainer-zanger Arthur Shorty, die iedereen aan het dansen kreeg.

Al met al was de tournee zeer geslaagd, en nu kijken we uit naar de Gala Week eind oktober. United by Music zal maar liefst 4 shows geven in de Ark, Sliedrecht. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor deze benefietgala-avonden, die opnieuw spectaculaire muzikale ervaringen beloven te worden met bijzondere muzikanten. Meer informatie is te vinden op de website www.unitedbymusic.nl.

United by Music is al sinds 2006 actief en heeft zich inmiddels uitgebreid naar vier landen. Ook in Limburg is er een United by Music-band actief.