Botsing na voorrangsfout op kruising in Ospel

112 Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Ospel – Update 19:35u – Op de kruising van de Onze Lieve Vrouwestraat en de Ketelaarsweg in Ospel kwamen vanavond twee personenauto’s met elkaar in botsing na een voorrangsfout waarbij ook een koeriersbus bij betrokken was. Het ongeval deed zich voor omstreeks 18:30 uur.

Een zwarte BMW stond te wachten op een grijze Volkswagen, omdat deze grijze auto voorrang had. Er kwam vervolgens een koeriersbusje van links die tegen de grijze auto botste. De koerier dacht over te kunnen steken naar de Hennesweg en hield geen rekening met de voorrangssituatie.

EĆ©n van de auto’s maakte een volledige draai tijdens de impact. In de zwarte auto bevonden zich twee mannen en een baby in een kinderzitje op de achterbank.

Gelukkig bleef iedereen ongedeerd, maar de schrik zat er goed in, vooral bij de kleine passagier die luidkeels huilde. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, snelde naar de locatie om de voertuigen te inspecteren en te assisteren waar nodig.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de beschadigde auto’s af te slepen, waardoor de Onze Lieve Vrouwestraat tijdelijk afgesloten is voor verkeer. Automobilisten worden geadviseerd om een alternatieve route te kiezen.

šŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

šŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie