Flinke schade na botsing op N280 tussen Kelpen-Oler en Weert

Kelpen-Oler – De hulpdiensten werden dinsdag omstreeks 14:45 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de N280 in Kelpen-Oler.

Bij de carpoolplaats aan de Wessemerdijk vond een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen, bestelauto en personenauto. Het ongeval deed zich voor toen de bestelauto vanaf de carpoolplaats de N280 op wilde rijden. De vrachtwagen botste tegen de bestelauto, waardoor de bestelauto begon te tollen en vervolgens tegen een auto botste die vanuit de Wessemerdijk aan de Nederweert-zijde de N280 wilde oprijden.

Een ambulance arriveerde ter plaatse om de betrokkenen medisch te onderzoeken. Gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Alle betrokken voertuigen liepen schade op. De twee auto’s werden afgesleept door een berger. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval.