Meerdere vrachtwagens vatten vlam in Nederweert

Nederweert – De hulpdiensten werden op maandag rond 3:30 uur gealarmeerd vanwege een vrachtwagenbrand op de Hoofstraat in Nederweert.

Op het terrein van een handelsonderneming stond een vrachtwagen in brand. Het vuur had inmiddels dermate om zich heen gegrepen dat het zich verspreidde naar andere vrachtwagens. Toen de brandweer ter plaatse arriveerde, waren meerdere vrachtwagens al in brand gevlogen.

Vanuit de meldkamer werd opgeschaald naar ‘grote brand’. Dit hield in dat er meerdere blusvoertuigen werden ingezet om de brand te bestrijden. De brandweer van Nederweert kreeg assistentie vanuit Weert, Heythuysen en Meijel. Er werden drie blusvoertuigen en twee waterwagens ingezet voor de brandbestrijding.

Gelukkig raakte niemand gewond bij de brand. Drie vrachtwagens zijn beschadigd geraakt door de brand. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

Bekijk een video: https://youtu.be/x7lg64ZlSPQ