Stichting Weert Helpt organiseert uitstapje naar Toverland

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Toverland

Woensdag 18 oktober organiseert Stichting Weert Helpt een uitstapje naar Toverland voor kinderen die het niet makkelijk hebben.

Namens de stichting gaan Marienel Engelen en Iron Verhees samen met enthousiaste vrijwilligers en leiding van KVW Leuken op pad om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Met dank aan touringcarbedrijf Kupers kunnen zij om 10.00 uur vertrekken vanaf het Sint Jobplein in Weert.

Stichting Weert Helpt wil heel graag een steentje bijdragen om kwetsbare groepen te helpen ook eens onbezorgd te genieten. Daarom heeft de stichting het afgelopen jaar met 12 vrijwilligers een vintagewinkel in de Langstraat gedraaid. Het pand is beschikbaar gesteld door Saelmans Makelaardij. Met de opbrengst van de kleding die bezoekers gratis naar de winkel brachten, kan de stichting uitstapjes zoals deze organiseren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie