Supervet! Moerepetazie bestaat 1×11 jaar

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Moerepetazie viert vandaag een mijlpaal in hun carrière, want de gezellige feestformatie bestaat maar liefst 1×11 jaar! Om deze feestelijke gelegenheid te markeren, hebben de heren een gloednieuwe single gelanceerd met de toepasselijke naam “Supervet”. De track werd afgelopen nacht om 00.00 uur vrijgegeven op Spotify en wordt nu met veel enthousiasme ontvangen door hun fans.

De feeststemming ging vanochtend om 11.00 uur verder toen de videoclip van “Supervet” in première ging op YouTube. De kleurrijke en vette video is een visuele snack die perfect past bij de feestelijke muziek van Moerepetazie.

Maar er is meer goed nieuws voor de fans, want Moerepetazie heeft aangekondigd dat ze aankomend seizoen weer volop te vinden zullen zijn op verschillende locaties in Limburg, Brabant en zelfs België. Het startschot voor deze reeks optredens wordt gegeven in het weekend van 11 november. Moerepetazie zal op verschillende locaties te zien zijn, waaronder Molenbeersel, Maasmechelen, Nederweert, Tungelroy en uiteraard Weert.

Voor meer informatie en updates over Moerepetazie, kun je hun officiële social Facebookpagina in de gaten houden: https://www.facebook.com/moere.petazie

Bekijk de videoclip: https://youtu.be/TvbbQVor_Ck

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie