Pieten vrolijken de boel op tijdens koopzondag

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Gisteren was het een regenachtige koopzondag in de binnenstad van Weert. Vanwege het slechte weer was er helaas geen pietenstormbaan te vinden op de Markt. Ondanks deze tegenvaller waren er wel pieten aanwezig om de kinderen te vermaken.

Er werden pepernoten uitgedeeld en er zijn talloze foto’s gemaakt. Zelfs de hardwerkende winkeliers, die de komende weken extra inspanning moeten leveren, werden beloond met lekkernijen van de pieten.

Op de volgende koopzondag, op 3 december, wordt een nieuwe poging gewaagd om de pietenstormbaan op te zetten. Daarnaast wordt de middag opgevrolijkt met de komst van een feestelijke Pietenkapel, waarbij Sinterklaas wellicht ook even langs komt.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie