80 niet-winnaars alsnog in de prijzen bij Primera Wouters

Algemeen Uitgelicht Weert 1 reactie 2 min. leestijd

80 mensen die het afgelopen jaar een Staatslot hebben gekocht, maar geen geluk hadden met de reguliere trekking, kregen zaterdagochtend alsnog een reden tot blijdschap. Tijdens het Nietenspel bij Primera Wouters in Weert vielen ze toch in de prijzen.

De fortuinlijke winnaars gingen naar huis met diverse prijzen, variërend van een fles wijn, bordspellen en gourmetstellen tot andere aantrekkelijke prijzen. De twee hoofdprijzen, een fiets en twee televisies, wachtten op de gelukkige hoofdprijswinnaars.

Klaar voor de trekking

In afwachting van de trekking stonden mensen voor de winkel van Primera Wouters op Moesel, klaar voor een kans op geluk. Een vrouw, die nooit eerder prijs had met haar Staatslot, deelde lachend haar opwinding met haar buurman: “Nog nooit een prijs gewonnen met mijn Staatslot, tot vandaag. Erg leuk dat ik hieraan mee mag doen.”

Voorafgaand aan de trekking waren de prijzen keurig uitgestald op een tafel, waren de goodiebags gevuld en lagen tachtig genummerde gele ballen klaar in een doos.

80 gelukkigen

Niels Gomes van Primera Wouters legde uit dat er jaarlijks vijftien trekkingen van de Staatsloterij zijn. Mensen die geen prijs hebben gewonnen kunnen hun lot voorzien van hun telefoonnummer en inleveren bij Primera Wouters. “Bij elke trekking trekken wij vijf of zes loten. Aan het einde van het jaar hebben we dan tachtig lotnummers over, en die mensen krijgen allemaal een prijs. Vorig jaar waren er 60 prijswinnaars, maar dit jaar zijn we gegroeid naar 80.” Welke prijs de mensen mee naar huis kregen, werd zaterdag bepaald.

Alle deelnemers die werden uitgeloot, ontvingen ook een goodiebag en een lot om mee te spelen in de Eurojackpot. Misschien wint iemand daar ook nog een mooie geldprijs, gezien de jackpot van de Eurojackpot die maar liefst €42.000.000 bedraagt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie