Auto belandt in greppel van Maaseikerweg

Woensdag kort voor middernacht werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig ongeval op de Maaseikerweg (N292) bij Tungelroy.

Een auto was, in de richting van Weert naar Stramproy, om onbekende redenen op de andere rijbaan terechtgekomen en uiteindelijk tot stilstand gekomen in de greppel. Vanwege de onduidelijkheid over de ernst van de situatie werd ook de brandweer opgeroepen.

Gelukkig bleek de situatie minder ernstig dan in eerste instantie gedacht. De bestuurder kwam er met de schrik vanaf. Ambulancemedewerkers voerden een kort gesprek met de bestuurder, maar verrichtten verder geen medisch onderzoek. De brandweer inspecteerde de situatie eveneens, maar kon al snel terugkeren naar de kazerne.

Een bergingsdienst werd opgeroepen om de gestrande auto uit de greppel te halen.