Dubbel feest bij Albert Heijn Heerschap Nederweert

Nederweert – Een feestelijke dag vandaag bij Albert Heijn Heerschap. Marco is 20 jaar in dienst bij Heerschap én daarnaast is de winkel in Nederweert de beste Albert Heijn supermarkt van Limburg geworden in de finale.

Winkelwedstrijd Albert Heijn 

Ieder jaar organiseert Albert Heijn een landelijke winkelwedstrijd. Bij de winkelwedstrijd van dit jaar behoren maar liefst twee Albert Heijn Heerschap winkels bij de top van Nederland. Zo schopte Albert Heijn Heerschap Boshoven het tot de halve finale en Albert Heijn Heerschap Nederweert werd de beste van Limburg in de finale! Met deze prestaties lieten beide winkelteams meer dan 1.200 AH-supermarkten achter zich. ‘’Een super prestatie van beide teams!’’, aldus eigenaar Stan Heerschap. 

Vorig jaar werd Albert Heijn Heerschap Heythuysen verkozen tot de beste van Nederland en dit jaar is Albert Heijn Heerschap Nederweert de beste Albert Heijn van Limburg geworden.

Bij deze winkelwedstrijd zijn voorrondes waarin objectief resultaten worden gemeten. Vervolgens juryrondes, waarbij een vakjury de winkels beoordeelt op tal van punten zoals kwaliteit van alle afdelingen, netheid en hygiëne, klantvriendelijkheid en het gemakt voor de klant. 

Jubileum Marco 

Voor Marco was het helemaal een speciale dag. Naast het feit dat hij enorm trots is dat hij bij een van de beste van Nederland hoort, is hij 20(!) jaar in dienst bij Heerschap. Daarom werd Marco vandaag extra in het zonnetje gezet en zijn jubileum groots gevierd met collega’s uit Nederweert en andere Albert Heijn Heerschap winkels. 

Als alle voortrajecten erbij worden opgeteld is Marco zelfs al langer dan 23 jaar in dienst bij Heerschap. ‘’Wij zijn enorm trots dat Marco al zo lang bij ons werkt! Hij is dan ook echt geliefd onder onze klanten en het gezicht van onze winkel.’’, vertelt Supermarktmanager Eric.