Jubileumjaar Mannenkoor Eendracht wordt afgesloten met jubileumconcert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – In het jubileumjaar van Mannenkoor Eendracht uit Swartbroek hebben reeds tal van activiteiten plaatsgevonden. Het jaar wordt muzikaal afgesloten met een speciaal jubileumconcert op zondag 17 december 2023.

Op 13 mei begaf het koor zich, vergezeld door hun partners, per bus naar onder andere Arcen. Op 17 juni vond er een receptie plaats in Swartbroek. Op 14 oktober werden het jubileumboek en de jubileum-cd onthuld en overhandigd aan burgemeester Vlecken. Op diezelfde dag ging tevens de nieuwe website van het koor online.

Jubileumconcert

Het jubileumjaar zal worden afgesloten met een jubileumconcert in de MFA van Swartbroek. Niet alleen het mannenkoor zal hier optreden, maar ook de Koninklijke Harmonie uit Koningsbosch. Daarnaast zal het dameskoor Cantarella optreden, met Veerle Henckens als soliste.

De koren en de harmonie zullen niet alleen individueel optreden, maar ook gezamenlijke optredens in wisselende samenstellingen verzorgen.

Het jubileumconcert op 17 december a.s. vangt aan om 15.00 uur (de zaal opent om 14.30 uur). De toegang is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie