Maak elke zondag kans op gratis theatertickets in het Munttheater

December prijsmaand

Foto door Mark Engelen

Het is weer zondag, en dat betekent dat het Munttheater opnieuw twee tickets voor een voorstelling weggeeft. Deze week kun je twee vrijkaarten winnen voor de voorstelling ‘Schau’ van het komische duo Rundfunk.

Opnieuw te zien in het theater

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) maakte een opmerkelijk debuut in het theater. Na het succes van hun miniserie over een middelbare school oogstte hun eerste voorstelling, ‘Wachstumsschmerzen’, lof van alle kanten. De kaartverkoop explodeerde, en ze werden bekroond met de Neerlands Hoop 2018, de prijs voor veelbelovende cabaretiers. Hierna volgde nog een theatertour: ‘Todesangstschrei’. Opnieuw een groot succes. Dit seizoen keren de heren terug naar het podium met hun nieuwe voorstelling ‘Schau’. Nog grootser, nog scherper!

Televisieserie

Naast de theaterproducties verscheen in 2020 hun debuutfilm ‘Jachterwachter’. De film speelt zich af op een camping en naast Tom en Yannick spelen ook Carly Wijs, Bram van der Vlugt en Pierre Bokma in de film. Momenteel is het duo niet alleen in de theaters te zien met de voorstelling ‘Schau’, maar ook op NPO 3 met de komedieserie ‘Rundfunk: Duco en Roy’. De serie is sinds 3 december te zien op NPO 3. 

Win 2 kaarten voor Rundfunk

December is dé feestmaand van het jaar en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Het Munttheater geeft elke zondag in december kaarten weg voor een voorstelling. Wil jij twee kaarten voor de cabaretvoorstelling van Rundfunk winnen? Vul dan de prijsvraag in: 

Prijsvraag: Wat is de Nederlandse vertaling van ‘Schau?’

Vul het goede antwoord in op munttheater.nl/prijsvraag.