Nieuw Italiaans restaurant in Weert opent op 14 december haar deuren

Plaats een reactie

Weert is weer een Italiaans restaurant rijker. Aan de Oelemarkt 15 opent binnenkort Prego! La Cucina Italiana haar deuren. Voor een vaste prijs van €39,50 kun je een hele avond genieten van een uitgebreid à la carte menu.

Menu

Chef-kok Massimo heeft met passie een prachtig menu samengesteld, waarin je de liefde voor eten proeft die volgens de oma van de chef het belangrijkste ingrediënt is in ieder gerecht.

Alles wordt vers bereid, inclusief huisgemaakte dressings en sauzen. Bekijk het menu op www.cucinaprego.nl en laat je verleiden door de heerlijke gerechten die je kunt bestellen.

Wijn

Als een echt Italiaans restaurant heeft Prego! ook een uitstekende wijnkaart, variërend van een gebalanceerde Italiaanse huiswijn tot de meest smaakvolle Barolo, Amarone, Sangiovese of Ripasso.

Leg je telefoon weg

Het restaurant heeft een complete make-over ondergaan en staat klaar om iedereen hartelijk te verwelkomen. Het devies is om samen lang te genieten van een Italiaanse avond, gevuld met pure, smaakvolle gerechten, heerlijke wijnen en een gezellige ambiance.

Leg je telefoon eens weg, kijk elkaar in de ogen, voer een mooi gesprek en deel samen gelach of emoties. Prego! streeft ernaar haar gasten dat authentieke gevoel van een avond lang genieten te bieden, geïnspireerd door de Italiaanse traditie van uitgebreid tafelen met familie en vrienden.

Castelmola

Neem een kijkje naar de meterslange foto van Castelmola in het restaurant en waan je op een kleine piazza in het dorp, zittend aan een lange tafel vol lekkernijen en omringd door mooie mensen.

Officieel openingsweekend

Met kerst is Prego! natuurlijk geopend met het reguliere menu en in januari 2024 volgt een officieel openingsweekend met enkele feestelijke extra’s. Houd daarvoor de socials in de gaten. Proeven en ervaren kan in elk geval al vanaf donderdag 14 december 2023.

Namens Massimo en het gehele team: wees welkom en tot snel. Prego!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie