Twee aanhoudingen na steekincident azc Budel

De politie is nog op zoek naar twee andere verdachten.

Budel – Bij een steekincident op het asielzoekerscentrum (azc) in Budel raakte in de nacht van zaterdag op zondag een man gewond. Hij liep een snijwond op in zijn nek. Agenten hielden twee mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Het slachtoffer en de verdachten wonen op het AZC.

Ruzie tussen bewoners

Rond 00.20 uur ontving de politie een melding van het steekincident. De aanleiding zou een ruzie tussen een aantal bewoners zijn. Bij een handgemeen werd het slachtoffer in zijn nek gestoken. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Agenten hielden twee mannen van 24 en 33 jaar aan. Ze zijn nog op zoek naar twee verdachten die mogelijk ook betrokken waren bij het incident.

Onderzoek

Met het horen van getuigen en verdachten én het in kaart brengen van alle sporen hoopt de politie de exacte toedracht van de ruzie en het steekincident duidelijk te krijgen. Beide mannen zijn dan ook aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident en voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.