Wasmachinebrand in Hegstraat snel onder controle

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

De brandweer en politie kregen vrijdag rond 19.15 uur een melding van een woningbrand vanuit de Hegstraat in het centrum van Weert.

In een appartement was brand ontstaan in een wasmachine. De bewoner sloeg meteen alarm waarna de hulpdiensten met spoed arriveerden. De politie was als eerste ter plaatse en zorgde ervoor dat het gebouw werd ontruimd.

Al snel volgde de brandweer met een tankautospuit om de brand te doven. De situatie was snel onder controle. Niemand raakte gewond. De woning is geventileerd, en de schade lijkt beperkt te zijn gebleven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie