Win een vuurwerkpakket van VuurwerkGigant Weert

Algemeen Spotlight Weert Winacties 3 min. leestijd

Winactie – Met nog slechts een paar dagen te gaan komt het einde van 2023 in zicht. En als het aan VuurwerkGigant Weert ligt eindigt dat jaar, net als vorig jaar, met een knaller. Een knaller van een prijsvraag welteverstaan, want in samenwerking met WdG stelt de Weerter vuurwerkwinkel wederom drie spetterende prijzen beschikbaar.

De hoofdprijs is een vuurwerkpakket t.w.v. € 149,-. Als tweede prijs wordt een vuurwerkpakket t.w.v. € 109,- vergeven en de derde prijs betreft een vuurwerkpakket t.w.v. € 49,99.

VuurwerkGigant Weert

Al jarenlang is VuurwerkGigant Weert een begrip in Weert en omstreken. Het is dé winkel voor liefhebbers van een knetterende jaarwisseling uit de hele regio. Van fonteinen en knalpakketten tot professionele 500 gram cakes – bij VuurwerkGigant vind je alles wat je nodig hebt om het jaar feestelijk af te sluiten. Stuk voor stuk kwalitatieve topproducten, die geleverd worden met een uitstekende service.

Nieuw in het assortiment

Ieder jaar wordt het aanbod van VuurwerkGigant Weert vernieuwd met kwalitatieve topproducten. Dit jaar zijn dat er meer dan 20: van de mooiste Proline-assortimenten tot leuke kinderproducten. Je kunt het complete assortiment van VuurwerkGigant Weert bekijken via de website https://www.bestelvuurwerk.nl/weert en daar direct je bestelling plaatsen om op 28, 29, 30 of 31 december op te halen. Let op: categorie 2 vuurwerk wordt door het hele land niet meer op zondag 31 december verkocht en is dus tot en met 30 december verkrijgbaar.

Openingstijden

  • Donderdag 28 december van 08.30 tot 21.00 uur
  • Vrijdag 29 december van 08.30 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 30 december van 08.30 tot 21.00 uur
  • Zondag 31 december van 11.00 tot 17.00 uur (alleen categorie 1)

Prijsvraag

Doe mee voor de kans om één van de drie vuurwerkpakketten te winnen. Deze pakketten worden verloot onder de juiste inzenders van de onderstaande prijsvraag.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen.


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 30 december 2023 9.00 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar worden gedeeld met VuurwerkGigant Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van een e-mail en hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht