Auto met vier inzittenden slaat over de kop in Nederweert

4 reacties

Nederweert – Op zaterdag rond 13.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Heerweg in Nederweert.

Een auto met daarin drie mannen en een vrouw raakte in een slip, waarna het voertuig meerdere keren over de kop sloeg en tot stilstand kwam tegen een boom. Getuigen meldden dat de auto een verhoogde snelheid had.

De vier betrokkenen zijn medisch onderzocht in een ambulance, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De bestuurder werd onderworpen aan een alcohol- en drugstest en deze was negatief (dus de bestuurder was nuchter). Een bergingsdienst is opgeroepen om de auto af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties