Eerste boerenbruidspaar van V.V. Vreug of Laat uitgeroepen

Plaats een reactie

Op maandag 29 januari is het eerste boerenbruidspaar van V.V. Vreug of Laat uitgeroepen op de Oelemarkt.

Voordat het boerenbruidspaar met hun getuige de Oelemarkt op kwam gereden met de tractor en kar werden de ouders geïntroduceerd. Hierna werd het boerenbruidspaar in het onecht getrouwd door hun prins Yannick I van V.V. Vreug of Laat. Na de ceremonie was het moment daar om het boerenbruidspaar te feliciteren.

Ouders Bruidegom: Jochem en Tina

De ouders van de bruidegom houden beide van Vastelaovendj vieren. Moeder Tina kookt graag en maakt altijd heerlijke hachee voor iedereen, ook doet ze graag een dansje en drankje op zijn tijd. Vader Jochem is geboren in de Hei-j. Hij doet graag een potje biljarten en een pijltje gooien en is vaak te vinden achter de bar bij café Vreug of Laat waar hij graag een koude fles Jupiler voor je neer zet.

Ouders Bruid: Robert en Jenny

De vader van de bruid werkt in de wegenbouw en gooit graag een pijltje bij café Vreug of laat. Hij is altijd in de weer met van alles en nog wat en kan totaal niet stil zitten. In de weekenden is hij altijd te vinden bij zijn stamkroegje Café Vreug of laat. De moeder van de bruid is vroeger altijd kapster geweest maar sinds 20 jaar is ze werkzaam bij de Hema in Weert waar de meeste haar van zullen kennen. Ze gaat graag leuke dingen doen zoals uiteten, winkelen of een lekker drankje drinken bij café Vreug of Laat.

Getuige Bruidegom: Mark Nies

De getuige van de bruidegom is Mark Nies, hij is 47 jaar oud en is de zoon van Jo van Siemes Pier en Siemes Truy en Wilhelmien van Harrie en Anneke van Dijkeschoor. Hij heeft zijn jeugd mogen beleven op Fatima maar inmiddels woont hij al 24 jaar met Marjolein, Faye en hondje Pursey op Leuken. In zijn vrije tijd zoekt hij graag de gezelligheid op. “Gae kintj noeets nao hoees” krijgt hij dan vaak te horen als hij weer eens laat thuis komt. Darten doet hij bij Café Vreug of laat en PSV is zijn club. De Vastelaovendj behoort tot zijn favorieten dagen. De gezelligheid, de mensen, en de uitbundigheid die daarbij komt is hem met de paplepel ingegoten!

Getuige Bruid: Yvonne Knapen

De getuige van de bruid is Yvonne Knapen, ze is 35 jaar oud en is de dochter van Frans en Mari-nell Knapen. Ze is geboren op de Wilhelminasingel in Weert. Vader Frans Knapen is 44 jaar geleden stadsprins geweest bij de Rogstaekers. Ze heeft nog een broer Luuk Knapen die 9 jaar geleden ook stadsprins is geweest. Vastelaovendj is dus met de paplepel ingegoten. Haar Vastelaovendj opent ze ieder jaar bij de zoepkoel in Venlo. In haar vrije tijd loopt Yvonne graag wat kilometers met de hond en doet ze graag leuke dingen met vriendinnen.

Bruidegom: Mitchel Franssen

Bruidegom van V.V. Vreug of Laat is Mitchel Franssen. Hij is 23 jaar geleden geboren op de Mertensweg op Molenakker. Hij werkt als frietbakker in de stad bij ’t Kieetelke waar hij de eigenaar van is. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en gooit hij een pijltje bij café Vreug of laat en daar drinkt hij ook graag zijn biertje!

Bruid: Maud van Hattum

Bruid van V.V. Vreug of Laat is Maud van Hattum. Ze is 33 jaar oud en geboren in Weert, opgericht op Leuken en nu wonende op Fatima. Maud werkt bij Huiskamer Daatjeshoeve in de bediening, wat ze met heel veel plezier doet. In haar vrije tijd maakt ze graag buitenritten op haar eigen paard en drinkt ze ook graag de nodige sneeuwwitjes bij café Vreug of Laat.


Een bijdrage van Vreug of Laat / Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie