Jeugdprinsenpaar J.K.V. De Krielkes 2024

Algemeen Nederweert Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd

Nederweert-Eind – Zondag 7 januari 2024 werd tijdens de drukbezochte ‘D’Indj got talent’, oftewel de jeugdbontemiddag in gemeenschapshuis Reigershorst, de nieuwe jeugdprins Luca I met zijn jeugdprinses Dewi uitgeroepen. Deze middag lieten diverse kinderen, groot en klein, hun talenten zien; zo waren onder andere de majorettes van St. Lucie en de Kwikstertjes van de partij.

De middag werd afgesloten met de uitroeping van het jeugdprinsenpaar voor 2024 met vorst en adjudant. Luca I gaat voorop met zijn prinses Dewi als 37ste jeugdprinsenpaar van De Krielkes.

De nieuwe jeugdprins is de 11-jarige Luca Haex. Hij woont samen met zijn pap, mam en grote zus op de Kruisstraat in Eind. Hij zit op BS de Tweesprong en voetbalt bij JO13 van de Eindse Boys. Verder houdt hij van gamen, televisiekijken en het draaien van muziek.

Als prinses heeft hij Dewi Bongers aan zijn zijde. Dewi is 11 jaar en zit ook op BS De Tweesprong. Samen met haar pap, mam en grote zus woont ze eveneens op de Kruisstraat in Eind. Enkele hobby’s zijn dansen bij de Kwikstertjes, Jong Nederland, Netflix kijken, spelletjes spelen en spelen met hond Cody.

Het prinsenpaar wordt bijgestaan door vorst Koen Rietjens, adjudante Tess Graat en natuurlijk de jeugdraad. Het komende vastelaovendj seizoen zullen zij over het Krielkes-rieek regeren met hun devies: “Vae danse en drejje door, tot ut allerlèste oor!!!”

Het jeugdprinsenpaar heeft de orde van de dansendje koptillefoon ingesteld.

Op zaterdag 20 januari is de jeugdprinsereceptie bij Zaal Van Nieuwenhoven, aan het Pastoor Maesplein 1 te Nederweert-Eind. Aanvang 18.11 uur. Aansluitend vindt de carnavalsdisco voor de jeugd plaats.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie