Kop-staartbotsing met vrachtwagens op A2 bij Weert

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Dinsdagochtend heeft er op de snelweg A2 een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij twee vrachtwagens betrokken waren.

Het incident deed zich voor omstreeks 7.30 uur ter hoogte van de toerit Weert-Noord. De bestuurder van de voorste vrachtwagen moest remmen, waarna de chauffeur van de daaropvolgende vrachtwagen niet op tijd kon reageren en tegen zijn voorganger aanbotste.

Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij het ongeval. Beide vrachtwagens werden op de vluchtstrook geparkeerd om het overige verkeer niet te hinderen. Een bergingsdienst kwam ter plaatse om één van de vrachtwagens af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie