Maak kans op een exclusief Fien & Teun verkleedset

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Tijdens het Nationaal Theaterweekend, 27 en 28 januari 2024, betaal je slechts €10,- voor de voorstellingen: Fien en Teun – Bonte avond op de boerderij. Met extra activiteiten in de foyer. Vul de prijsvraag in en maak kans op een exclusief Fien & Teun verkleedset!

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren! Na al hun avonturen op TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens deze familievoorstelling weer een écht Hollands feestje van maken.

Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershows? De muzikale familievoorstelling ‘Fien & Teun, Bonte avond op de boerderij’ zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Boerderij Experience, Schminken en Meet & Greet

Speciaal voor het Nationaal Theater Weekend maken we er een echt feest van voor onze bezoekers! Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich in de foyer laten schminken door Creating Memories en spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij ontdekken tijdens de ‘Boerderij Experience’. En natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Win het exclusief Fien & Teun pakket

Vul de prijsvraag in en maak kans op het exclusieve Fien & Ten pakket. De prijsvraag luidt als volgt: Fien en Teun beleven veel avonturen samen met hun dierenvriendjes. Welk dier is vriendje Pim? Vul het goede antwoord in op munttheater.nl/prijsvraag

Tickets en info over de voorstellingen: https://www.munttheater.nl/agenda/fien-en-teun-bonte-avond-op-de-boerderij

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie